intimitet-og-sex-efter-baby

"Hvordan ville det føles? Og hvordan ville det føles for ham?"

Af momkind admin

intimitet-og-sex-efter-baby

Skrevet af en mor der ønsker at være anonym.

At komme tilbage til sexlivet efter fødslen krævede lidt tilløb. Der havde været bristninger, som lige skulle hele. Og hvornår ved man, om de er helet nok? Man vil jo meget nødigt ødelægge noget, så "den" ikke kommer til at ligne sig selv igen.

Da vi gik i gang, følte jeg stadig ikke, mit underliv lignede sig selv - for ikke at nævne tyngdefornemmelsen når jeg trænende. Gad vide om det ville være det samme ved sex? Hvordan ville det føles? Og hvordan ville det føles for ham?

Jeg kunne huske, at der var en der havde nævnt for mig, at det kunne gøre ondt de første mange gange efter, og det var også præcis det, jeg oplevede. Som om det hele var lidt for stramt og ikke ville give sig.

Det tog en del tid at komme i gang og jeg var meget i mit hoved de første gange. Nogle måneder efter er det stadig svært ikke lige at tænke på hvilket bryst der er mest fyldt eller skal bruges til amning næste gang, når han rør ved dem. For ikke at nævne det meget surrealistiske ved at skulle ned og amme midt i en omgang, fordi baby vågner.

 

Gravid eller kender du en, der er?
Køb en momkind box

0 kommentarer

Tilføj en kommentar