barselsgave-til-ny-mor

Barselsgave: 5 gaver til den nye mor, når hun går på barsel

Af Nanna Schultz

barselsgave-til-ny-mor

Vi har samlet 5 ideer til barselsgaven, som du skal give mor inden baby har meldt sin ankomst eller lige efter. Det er gaver, som mor vil knuselske dig for!

Det er ofte en big deal for en vordende mor at gå på barsel. For de fleste er det en kærkommen tid. Du er højgravid og måske værker bækkenet lidt, der er vand i benene og halsbranden driller. Ahh, endelig barsel!


 

Hvad er en god barselsgave?

Hvis du som veninde, partner, svigermor, tante eller kollega gerne vil give en gave til moren der lige er gået på barsel, så glem for en stund alt om baby. Nu er det MOR der skal forkæles.

En god gave er en der tager udgangspunkt i den gravide eller nybagte mor – alt efter hvor i barslen hun er. Er hun stadig gravid? Har hun ondt nogle steder? Mangler hun noget? Hvad kunne gøre hende glad?

 

Ideer til barselsgaver inden babys ankomst

Gravidmassage

Hvis du skal give en gave til en barslende gravid, så er massage spot on. Find en massør tæt på den gravide, så hun ikke skal bevæge sig alt for langt. At blive nusset om og æltet igennem, når man mest af alt føler sig som en strandet hval er guld værd.

Forkæl dig selv eller andre med en massage under graviditeten 

The momkind box

Ja, vi synes jo selv, at vi har den absolut dejligste, mest effektive og mest anvendelig mor-gave! The momkind box fås i basis eller deluxe version og er proppet med alt det, mor har brug for lige efter fødslen.

Flere af produkterne kan også bruges i graviditeten og under fødslen. Shop boksene her.

The momkind box deluxe 

En tur i biffen
Noget der for alvor bliver en mangelvare, når man bliver forældre, er bif-ture. Hvis man endelig har en børnefri aften, er det sjældent, at man iler i biffen for at sidde i mørket og ikke tale sammen i tre timer. Det er ligesom det der sker hver aften, når ungerne er puttet.

Så tag din gravide veninde, datter, svigerinde med i biffen. Og husk ikke at vælge en aftenforestilling, for så er det temmelig stensikkert, at hun ”hiver torsk i land” efter ti minutter. 


LÆS OGSÅ: Baby shower: 7 ideer til lege, pynt og gaver til mor

 

Ideer til barselsgaver når baby er ankommet

MAD på glas!
Har hun født? Hvis der er noget der bare bliver et nødvendigt onde, når baby har meldt sin ankomst, så er det madlavning. Nogle dage har man bare brug for at smække noget i en gryde og spise det.

Du kan også komme med den go’e gamle pølse boller i karry, men vi anbefaler lige at tage den et niveau op og vælge noget på glas. Der findes efterhånden rigtig meget lækkert mad på glas, som eksempelvis dem fra Wooden Spoon.

 

Støtte til maven

Når vi har født er støtte til maven både rart, men også effektivt. Belly binding er en rigtig god ide at begynde med lige efter fødslen. En belly binder eller belly wrap støtter bindevæv og muskler i den første tid efter fødslen og det giver en følelse af, at der bliver ”holdt sammen” på maven og de indre organer.