"Her håber jeg, at du finder ud af, at du ikke er alene." - Nanna, CEO & Founder af momkind

 

Nanna Schultz er CEO og Founder af momkind


I 2016 fødte jeg Lilli. Vi havde forberedt os godt og grundigt på fødslen. Hvad der lå efter, havde jeg ikke meget begreb om.

Jeg var ikke forberedt på, at efterfødselsperioden ville være forbundet med både fysiske smerter og intense følelser. Der lå jeg med et underliv der mest af alt føltes som en slagmark. Mit bækken var som gummi. Mine bryster var ømme, og jeg følte, at jeg ammede i ét væk. Virkelig. Den amning. Det tog pusten fra mig, og den øjeblikkelige tilknytning og amme-harmoni, jeg havde set frem til, var slet ikke det, jeg oplevede. 

Hvorfor havde ingen fortalt mig om dette?

Efterfødselstiden er rå. Den er overvældende, og den gør ondt. Og det taler vi meget lidt om. Og vi glemmer at yde tilstrækkelig omsorg for mor. 

For mig ville det have gjort en verden til forskel, hvis jeg havde haft et "sted at gå hen" med spørgsmål som "hvorfor tuder jeg hele tiden?" og "hvorfor gør mit underliv så fandens ondt?" - og ikke mindst "er jeg den eneste?".

Jeg tror på, at enhver håndsrækning, kan betyde alverden for en nybagt mor. 

Derfor har jeg startet momkind, som giver dig denne håndsrækning, support og omsorg i form af vores momkind boxes (startpakken til mor) og online fællesskaber på Facebook og Instagram

Velkommen til momkind.
Her håber jeg, at du finder ud af, at du ikke er alene.


Kærligst,
Nanna Schultz
Founder og CEO