Køle-/varmepose 😌

Momkind køle-/varmepose

Din redning til ømt underliv, efterveer, hæmorider, ømme bryster og brystbetændelse

Denne genbrugelige køle-/varmepose kan fryses i fryseren eller opvarmes i mikroovnen.

Posen er genial til lokal smertelindring, den mindsker hævelser, og har en anti-inflammatorisk virkning. Simpelthen et must til efter fødslen.

Og vi har testet adskillige og fundet den bedste. Denne køle-/varmepose er fleksibel i frossen tilstand, hvilket betyder, at den er behagelig at putte i på det i forvejen ømme underliv. Og ikke nok med det, posens indhold er vandbaseret og derfor 100% nedbrydeligt i naturen.

 

Hvornår og hvordan? 🤔

Kold brug:
Læg posen i fryseren i mindst 2 timer.

Brug den kold til dit hævede og ømme underliv. Pak den ind i en stofble eller læg den under et bind. Sæt dig i sofaen og nyd hvordan ømhed og hævelsen aftager.

Brug efter behov, dog højst 15 – 20 minutter hver anden time.

Varm brug:
Posen lægges i maks. 80° varmt vand i maks. 5 minutter. Pak varmeposen ind i en stofble eller håndklæde.

Varmen øger blodgennemstrømningen og er krampestillende.

Brug den varm til dine ømme bryster, når mælken løber til, eller hvis du skulle få brystbetændelse. Efterveer gør nas, og du kan lægge varmepuden på din lænd eller din mave for at afhjælpe smerterne.

 

Hvad siger vores testpersoner ⭐    

Katrine Anna Provstgaard Hougaard: ”Den var guld værd, især efter en slem 2. grads bristning af hele mellemkødet! Jeg svøbte en stofble om den om aftenen og satte mig i sofaen og så tv, mens den kølede alt dernede!”

Mette Guld: ”Det brugte jeg under bindet i nettrusserne. Det var dejligt, at det var så stort, for så blev det hele lidt bedøvet!”

Marie Nielsen: ”Kæmpe redning lige at sidde på den frosne pude i 20 minutter, inden jeg skulle hente den store i vuggestuen. Det gjorde, at jeg kunne gå derned uden smerter. Den pude var virkelig noget af det, jeg var allergladest for. Den er også ret god til, når bassen skal flyttes fra arm/bryst til seng eller lign. Lige at smide varmepuden ned og lade den lune sengen, så overgangen er mindre voldsom i de perioder, hvor han er svær at lægge ham fra sig, uden at han vågner.”

 

Indhold🌿

CO² neutral blå gel – vandbaseret og nedbrydelig i naturen. Ikke steril.

 

Indpakning📦

CO² neutral klar pose med CO² neutral tryk.