Momkind Skylleflaske til efter fødslen 🚿

Momkind bruseflasken

Ouch! Brug denne skylleflaske og sig: "AHHH!"

Derfor har du brug for en skylleflaske efter fødslen: Ca. 80% af førstegangsfødende oplever at briste under deres fødsel (kilde: Jordemoderforeningen). Og FYI, det gør bare nas at vaske/tørre ”dernede” bagefter.

Momkind Skylleflasken lindrer smerter og sikrer din personlige hygiejne ved toiletbesøg efter fødslen.

Bristninger svier og der er en risiko for at få en infektion i sårene. Derfor er det mange jordemødres anbefaling at skylle med vand, for at lindre smerte og mindske hævelserne. Det kan du gøre ved hjælp af en skylleflaske som denne.

Hullerne i flaskens top sikrer dig blid skylning. 

Momkind Skylleflasken er specielt designet til intimbrug og kan benyttes lige efter fødslen og så længe, du har behov for det.

 

Tip👍🏼

Har du meget ondt og er hævet, så prøv at fylde skylleflasken med iskoldt vand. Koldt vand mindsker hævelser og så er følelsen bare ”ahhhh”.


Hvornår og hvordan?🤔

Brug skylleflasken hver gang du går på toilettet. Det er din ven. Hav den stående på badeværelset og skyld med enten lunkent eller koldt vand, under og efter toiletbesøg. 

 

Det siger vores testpersoner

Mette Guld: ”Jeg brugte den til at vaske mig med. Den har mange små stråler, som gør den let anvendelig, og man føler sig ren uden at det gør ondt”.

Sofie Boll: ”Jeg var heldig kun at få en mild 1. grads bristning ved min fødsel. Jeg brugte alligevel skylleflasken hver eneste gang, jeg var på toilettet den første uge. Det lindrede utrolig meget med lunken vand undervejs. Den var uundværlig!"